SCHUREN, RESTAURATIE/RENOVATIE 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen, restaureren en renoveren van bestaande parketvloeren. Het gebeurd niet vaak dat een parketvloer niet op te knappen is. Beschadigde of ontbrekende delen, waterkringen, slijtage door stoelpoten, v-groef naden die kaal geschuurd moeten worden, het is allemaal mogelijk. Na het schuren en een afwerking naar keuze krijgt u weer een keurig nette vloer. Ook komen er onder bestaande vloeren soms oude parketvloeren te voorschijn die we nog perfect kunnen opknappen.

AANHELEN

U heeft een mooie nieuwe aanbouw, een nieuwe keuken, beschadigingen of waterschade maar u vindt zonde om afstand te doen van u vloer en zou graag de vloer willen behouden... Dan kunt u kiezen om de vloer aan te helen met het zelfde materiaal als uw bestaande vloer en de vloer weer tot een geheel te maken. Wilt u weten wat mogelijk is met uw vloer? Kom gerust langs of bel/mail voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis om de situatie en mogelijkheden te bekijken.

ONDERHOUD BESTAANDE VLOER

Onderhoud is belangrijk om zo de vloer zo netjes mogelijk te houden! Zo zijn bijvoorbeeld een droogloopmat, goede stoel & tafel doppen met goed vilt en een luchtbevochtiger belangrijk om in huis te halen om beschadigingen aan uw vloer te voorkomen. Daarnaast is er het dagelijkse onderhoud zoals stofzuigen en het licht vochtig afnemen van de vloer belangrijk om uw vloer schoon en zandvrij te houden want zand werkt tenslotte als schuurpapier en zorgt voor slijtage.

Voor onderhoud aan olie, was, hardwax en/of lakvloeren willen we u graag persoonlijk advies geven omdat niet voor alle vloeren en verschillende merken het zelfde advies geldt. Zo willen wij verkeerde handelingen voorkomen. U kunt daarvoor langskomen, bellen of mailen voor advies en is geheel vrijblijvend.

Als u zelf aan de slag gaat is belangrijk om de gebruiksaanwijzingen goed te lezen, bij vragen kunt u altijd bellen of mailen want we willen geen onnodige schade

Als u het allemaal te veel werkt vindt en/of zeker wilt weten dat de vloer er elk jaar nog fris en verzorgt bij ligt kunt u ook een onderhoudscontract bij ons aanvragen, dan komen wij voor een schappelijke prijs uw vloer machinaal in de onderhoudsolie (bij een olievloer) zetten. Wij raden u aan om de gehele vloer eens per jaar te onderhouden om zo de vloer volledig beschermt te houden tegen vocht en slijtage.

 

 


Contact

Kuiperstraat 2

2851 AV

Haastrecht

T 0182-509941
E simonsvloerenwand@hetnet.nl

Openingstijden

Maandag:  op afspraak

Dinsdag:  op afspraak

Woensdag:     10.00 - 17.00

Donderdag:    10.00 - 17.00

Vrijdag:           10.00 - 17.00

Zaterdag:        10.00 - 16.00