In de jaren dat wij in het vakgebied van houten vloeren zitten, hebben wij een hoop klanten gehad die de vraag hadden of wij van de zelfde houtsoort als hun nieuwe vloer ook een tafelblad konden maken. Wij hebben al een hele boel klanten op deze manier blij gemaakt.

Samen met onze interieurarchitect / meubelontwerpster zijn we druk bezig met het ontwerpen van een aantal standaard modellen welke uiteindelijk door u naar smaak zijn aan te passen.  ( voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. )

Zit er voor u niks tussen?  Dan kunt u kunt er ook voor kiezen om naar eigen smaak uw houten tafel op maat te laten maken. Afmeting,  houtsoort, afwerking, patroon, stalen poten,  we maken de tafel zoals u het wilt hebben!

Om u een goed beeld te geven van het geheel, kan de door u bedachte tafel van te voren 3D getekend worden. Heeft u zelf een schets of een idee voor een tafel? kom dan gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

De tafel wordt door ons zelf gemaakt en bij u thuis afgeleverd en eventueel gemonteerd.

tafel-ontwerp-simons-vloeren-haastrecht

Op deze foto ziet u een tafelblad gemaakt van een stuk Iroko boom ook wel Kambala genoemd. Hier hebben wij een salontafel van gemaakt deze is te zien in de showroom!